Om skriveskolen.dk

Skriveskolen.dk er oprettet af journalisterne Annelise Mølvig og Lis Agerbæk Jørgensen, der begge har over 25 års erfaring i pressen både som udgående reportere og som redaktører. Dertil nogle års erfaring som undervisere.

Annelise Mølvig

Underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX, har tidligere undervist på bl.a. Medievidenskab, Aarhus Universitet, og Forvaltningshøjskolen.

Har bestået diplomkurser i intern- og ekstern kommunikation 2009, sociale netmedier 2010 og Skriv journalistisk til nettet.

Diverse kurser i sprog, journalistik, coaching, ledelse og kreativitet.

Har arbejdet som freelancer i to perioder, først 13 år, og nu på 8. år. Har ind imellem været henholdsvis journalist og journalistisk redaktør på Flensborg Avis samt redaktør på fagbladet Journalisten for mediefolk.

Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1985, født 1956.

Lis Agerbæk Jørgensen

Har været gæsteunderviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX.

Tog diplomkursus i sociale netmedier 2010. Har taget kurser i blandt andet journalistik og sprog, web i virksomheder, intern og ekstern kommunikation, målrettet information, info-strategier, digital fotografering og om at agere professionelt i sociale medier.

Freelancer, arbejder som redaktør, skribent og underviser. Freelanceopgaver for magasiner som Journalisten, DL Magasinet (lægesekretærer), Laboranten, Skolebørn (forældre i folkeskolen), Zoneterapeuten (redaktør for brancheforening), andre fagblade, magasiner, netmedier og for virksomheder.

Tidligere informationsmedarbejder for ledelsen på Odense Universitetshospital, redaktør på Syddansk Universitet og journalist ved Fyns Amts Avis.

Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1985, født 1956.

Pressen skrev
Flensborg Avis skrev om Skriveskolens kursus i Aabenraa den 3. – 4. april 2012.

Se omtale i Fyns Amts Avis fra den 8. februar 2012.